ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ С ТЕМПЕРАТУРЕН РЕЖИМ НА СЪХРАНЕНИЕ
КАРТОФИ
Препоръчително е картофите да бъдат съхранявани в помещения с температура между 4 – 10 градуса
Пресните картофи
Реколтата се обуславя от сортовите особености на картофите и надморската височина, където се отглеждат и климатичните специфики на сезона. Обикновено започва края на юни.
Предлагаме сортирани и несортирани картофи с различна големина, сорт и качество, според която цената варира.
Късни картофи
Реколтата се обуславя от сортовите особености на картофите и надморската височина, където се отглеждат и климатичните специфики на сезона. Обикновено е започва октомври до края на ноември.
Предлагаме мити и немити ; различна големина, сорт и качество на картофа, според която цената варира. Предлагаме и несортирани картофи
Замразени плодове и зеленчуци
Ягоди
Реколта обикнове от края на месец май до края на юни
Предлагаме култивирани ягоди, соло замразени. Цената варира според качеството на плода.
Къпини
Реколта – края на септември;
Предлагаме соло замразена; различни сортове и големина, според която варират и цените
Боровинки
Реколта – август – септември
Предлагаме солозамразена; различни сортове и големина, според която варират и цените
Малини
Реколта – септември
Предлагаме соло замразени култивирани малини. Цената варира според качеството
Грах
Реколта – началото на май – юни