ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ С ТЕМПЕРАТУРЕН РЕЖИМ НА СЪХРАНЕНИЕ

КАРТОФИ

Препоръчително е картофите да бъдат съхранявани в помещения с температура между 4 – 10 градуса

Пресните картофи

Реколтата се обуславя от сортовите особености на картофите и надморската височина, където се отглеждат  и климатичните специфики на сезона. Обикновено започва края на юни.

Предлагаме сортирани и несортирани картофи с различна големина, сорт и качество, според която цената варира.

Късни картофи

Реколтата се обуславя от сортовите особености на картофите и надморската височина, където се отглеждат и климатичните специфики на сезона. Обикновено е започва октомври до края на ноември.

Предлагаме мити и немити ; различна големина, сорт и качество на картофа, според която цената варира. Предлагаме и несортирани картофи

Замразени плодове и зеленчуци

Ягоди

 Реколта обикнове от края на месец  май до края на  юни

Предлагаме култивирани ягоди, соло замразени. Цената варира според качеството на плода.

Къпини

 Реколта – края на септември;

Предлагаме соло замразена; различни сортове и големина, според която варират и цените

Боровинки

 Реколта – август – септември

Предлагаме солозамразена; различни сортове и големина, според която варират и цените

Малини

 Реколта – септември

Предлагаме соло замразени култивирани малини. Цената варира според качеството

Грах

Реколта – началото на май – юни